نشست همانديشي شوراي سياستگذاري دومين همايش سيستمهاي حملونقل هوشمند با حضور معاون وزير راه و شهرسازي ، فرمانده پليس راه كشور ، قائم مقام سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور، معاون برنامهريزي سازمان و تعدادي از نمايندگان سازمانهاي مشاركت كننده در برگزاري همايش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي ، مهندس داود كشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازي و رييس اين سازمان، با اشاره به نقش موثر و سازنده برگزاري چنين همايشهاي تخصصي در انتقال تجارب علمي و تخصصي و دستيابي به تكنولوژيهاي نوين در كشور، اظهار داشت :
افزايش ايمني و بهبود مديريت حملونقل، افزايش تعامل و همكاري دستگاههاي مرتبط و ترويج استفاده از فنآوريها و تجهيزات نوين از جمله اهداف اصلي برگزاري دومين همايش سيستمهاي حملونقل هوشمند است.
وي افزود : نتايج مثبت برگزاري اولين همايش در زمينه بهرهگيري از تجربيات موفق صاحبنظران و متخصصان در زمينه ITS، زمينهسازي برگزاري دومين همايش گرديد كه اميد است با حضور پررنگتر مشاركتكنندگان در اين همايش، منجر به دستيابي به نتايج مطلوبتر و نيل به اهداف تدوين شده گردد.
شهرام آدمنژاد معاون برنامهريزي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي ، با اشاره به نتايج برگزاري اولين همايش سيستمهاي حملونقل هوشمند در سال 93، اظهار داشت :
از جمله دستاوردهاي همايش اول عملياتي شدن 14 پروژه ملي و منطقهاي در حوزه ITS بوده است از جمله پروژه محاسبه زمان – سفر در 36 محور كشور، پيادهسازي سيستمهاي توزين حين حركت با تكنولوژي داخلي ، مطالعات قبل و بعد نصب دوربينهاي كنترل سرعت، داده كاوي اطلاعات ترافيكي و غيره كه نشان دهنده كاربردي بودن و تاثير برگزاري همايش قبلي ميباشد.
وي افزود : از جمله ويژگيهاي دومين همايش، بررسي همزمان سيستمهاي حملونقل درون شهري و برون شهري است كه با توجه به بينالمللي بودن همايش، از متخصصان و اساتيد برجسته كشورهاي خارجي جهت ارايه مقاله و سخنراني دعوت به عمل آمده است.
معاون برنامهريزي همچنين از همكاري و مشاركت موثر وزارت خانهها و سازمانهاي مشاركت كننده در همايش خبر داد و افزود :
در زمينه سيستمهاي حملونقل هوشمند درون شهري و برون شهري، مديريت ترافيك جادهاي و ارتباطات هوشمند خودرويي با وزارتخانههاي كشور، صنعت، معدن و تجارت، فنآوري ارتباطات و اطلاعات همكاريها و تعاملات خوبي صورت گرفته است كه در اين همايش بينالمللي نتيجه اين اقدامات به صورت كاربردي ارايه ميشود.
سردار حميدي فرمانده پليس راه كشور در اين نشست، با اشاره به توفيق به عمل آمده در كاهش آمار كشتههاي ناشي از تصادفات جادهاي طي دو سال اخير در كشور ، اظهار داشت :
نصب و بهرهبرداري از سيستمهاي هوشمند حملونقل جادهاي و سامانههاي ثبت تخلفات در جادههاي شرياني كشور، نقش قابل توجهي در ارتقاي ايمني و كاهش سوانح جادهاي داشته است كه اميد است با برگزاري دومين همايش ، از تكنولوژيهاي نوين و اثربخش بيشتر بهرهبرداري شود.
وي خاطرنشان كرد : وزارت كشور و پليس راه يكي از بهرهبرداران اصلي اين سيستمها در كشور است و دستاوردهاي اين همايشها ، در رفع مسائل و مشكلات موجود كاملاً كاربردي و عملياتي است.
اين گزارش حاكي است، در ادامه اين نشست مهندس راحتي قائم مقام سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور و مهندس ديسفاني نماينده وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات، در زمينه اقدامات انجام شده در حوزه ذيربط و نحوه مشاركت در برگزاري هرچه مطلوبتر اين همايش و برنامههاي جانبي آن مطالبي را در جمع حاضران در نشست بيان كردند.
شايان ذكر است ، دومين همايش بينالمللي سيستمهاي حملونقل هوشمند در روزهاي 19 و 20 بهمن ماه سال جاري در محل مركز همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار ميشود.